Újdonságok

Hamupipőke

Segítsetek Hamupipőkének időben elkészülni és elindulni a bálba! Egymás után meg kell találnotok mindazt, amire szüksége lesz, a cipellőtől a kesztyűig, a hintótól a kocsisig. Oda kell érnie, mielőtt éjfélt üt az óra, hogy rámosolyogjon a szerencse.

Szuper Farmer kártyajáték

A népszerű Szuperfarmerből ismerős állatok most egy új kártyajátékban bukkannak fel, de ezen a farmon macska is van! Az egyszerű szabályok és a játékvariánsok dinamikus és izgalmas időtöltést kínálnak 2–6 játékos számára: újra lehet gazdálkodni, gyűjteni és szaporítani a jószágot.

Télirevaló

Közeleg a tél, a napok egyre rövidebbek, az erdei állatoknak élelmet kell gyűjteniük a hosszú, fagyos hónapokra. A játékosok versenybe szállnak, hogy mielőbb beszerezzenek ötöt valamelyik csemegéből! Minden körben válassz ki két állatot, a segítségükkel gyűjtögethetsz, sőt, mások éléskamráját is megdézsmálhatod – nem árt, ha néha blöffölsz is. Az nyer, akinek elsőként gyűlik össze öt egyforma készlet kártyája. A Télirevaló magával ragadó, egyszerű és gyors családi társasjáték!

Díjnyertes játékaink

CVlizációk

A CVlizációk 2016-ban elnyerte az Egyesült Királyságban megrendezett egyik legrangosab társasjátékvásár, az UK Games Expo által adományozott „az év legjobb családi társasjátéka” címet.

Humoros időutazás során vonulnak fel az emberiség történetének legfontosabb vívmányai. A játékosok veérként, uralkodóként próbálhatják ki magukat: a játék során a felhalmozott javakat új technológiára, találmányokra, épületekre, szerszámokra váltják. Így értékes boldogságpontokra tesznek szert. Minden egyes kártyát Piotr Socha szellemes rajzai illusztálnak.

SZÜRET

2018-ban a Magyar Társasjátékdíj győztes társasjátéka a Szüret című társasjáték lett.
Dél-Franciaország napsütötte szőlőtőkéin érnek a zamatos fürtök. Elérkezett a szüret ideje. Igazi kihívás előtt állsz - meg kell szervezned a munkát a szőlőben. Cserkészd be a legjobb szőlőket, és csatlakozz a francia borászat mestereihez!