Újdonságok

M/S BATORY

 • Családi játék 2-4 játékossal
 • 60 perc játékidő
 • 12 éves kortól

A legendás lengyel óceánjáró, az M/S BATORY fedélzetére invitál a GRANNA új társasjátéka. A gdyniai tengeri kikötőtől New Yorkig tartó hajóút során a legnépszerűbb krimik lapjaira kívánkozó jelenetek zajlanak. Elrabolták Pawlicka grófnő felbecsülhetetlen értékű ékszereit, és az utasok vagy a legénység tagjai közt lapul a tettes. A játékosok lesznek a detektívek, az a feladatuk, hogy minél hamarabb megtalálják a tolvajt, kérdéseket tesznek fel, és a válaszok alapján sorban zárják ki a gyanúsítottakat. Az 1930-as évek hangulatát idéző izgalmas játék mellett is számos érdekességet olvashatunk a történészek bevonásával készült szabálykönyvben, az építéstől és a játék által megidézett tengerentúli luxus utak történetétől kezdve, az izgalmas háborús küldetéseken át, egészen a hidegháborús időszak megváltozott utazási körülményeiig és a hajó szocialista szállodává alakításáig. Az óceánjáró névadója a magyar főúri családból származó Báthory István (1533–1586), aki Erdély fejedelmeként nyerte el a lengyel koronát, és a lengyel hagyományban a legjobb uralkodók közt szerepel.

ORSZÁG VÁROS

 • Party játék (két csapat verseng egymással, többen játszhatják) 2-10 játékossal
 • 20 perc játékidő
 • 10 éves kortól (az ABC ismerete szükséges)

Az ORSZÁG-VÁROS-BETŰ-TÉMA a klasszikus játék legújabb, frenetikus partijáték változata, ahol a kreativitásé, a gyorsaságé és az ötletességé a főszerep. A játékosok két csapatot alkotnak. Minél gyorsabban minél több, a témához illő szót kell találniuk, amely tartalmazza a megadott betűt. A játékosoknak mindössze 15 másodpercük van, hogy a lehető legtöbb szót összegyűjtsék, a szavaknak tartalmazniuk kell a témához tartozó betűt, amely nem okvetlenül kezdőbetű, mindig a megadott helyen szerepelhet csak a szóban. Ha a homokóra lepereg, már a következő csapaton a sor! Ugye ez így nem is olyan egyszerű? Viszont nagyon izgalmas...

UFO FARMER

 • Családi játék 2-4 játékossal
 • 30 perc játékidő
 • 6 éves kortól

A népszerű SZUPERFARMER űrbéli folytatásaként jött létre az UFÓ FARMER, amelyet már a 6 évesek is játszhatnak. Ezúttal nem szaporítani kell az állatokat, hanem elrabolni. A játékosok földönkívüliek, akik azért érkeztek a Földre, hogy ismeretlen állatfajokat kutassanak fel. Rátalálnak a Szuperfarmer farmjára. Az a küldetésük, hogy minél több állatot szerezzenek meg, űrhajóikkal repülnek rá a kiszemelt prédára, de ehhez figyelemmel kell kísérniük, és ki kell védeniük, be kell venniük a többiek lépéseit, szem előtt tartva a szabályokat, mert nem minden állat kerülhet fel az űrbázisra!

CV MINI

 • Családi játék 2-4 játékossal
 • 20 perc játékidő
 • 10 éves kortól

A CV POCKET segítségével egy-egy fiktív személy bőrébe bújva építik fel CV-jüket, rakják ki az életpálya állomásait a játékosok. Negyedóra alatt fantasztikus életpályát építhetnek fel, munkát, hobbit és ismerősöket választhatnak, nehéz, életre szóló döntéseket hozva győzhetik le az ellenfeleiket. Az összegyűjtött kártyákon szereplő életút jelekért (pénz, tudás, kapcsolatok, szerencse és pech) szereznek pontokat, Piotr Socha nagyszerű kártyafigurái segítségével kipróbálhatnak egy vonzó, másik életet.

SPAGHETTI

Kifőztünk egy remek játékot! Buon appetito!

A spagetti nagyon finom olasz tésztaétel, de megenni nem kis feladat. A tészta hosszú szálai nem adják könnyen magukat, ide-oda csúszkálnak és tekeregnek. Csak a legügyesebbek nem pacáznak mindent össze, számukra a spagettievés tiszta művészet. Szeretnél közelebb kerülni az olasz konyha eme remekéhez és jót játszani a barátokkal vagy a családi asztalnál?

SHERLOCK

Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?

Sherlock Holmes, John Watson, James Moriarty, Irene Adler. Az ismert hősökre a gyanú árnyéka vetül - egyikük bűnöző. Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?

SZÜRET

Cserkészd be a legjobb szőlőket, és csatlakozz a francia borászat mestereihez!

2018-ban a Magyar Társasjátékdíj győztes társasjátéka a Szüret című társasjáték lett.
Dél-Franciaország napsütötte szőlőtőkéin érnek a zamatos fürtök. Elérkezett a szüret ideje. Igazi kihívás előtt állsz - meg kell szervezned a munkát a szőlőben. Cserkészd be a legjobb szőlőket, és csatlakozz a francia borászat mestereihez!

AZ ÉN ERDŐM

A térlátást fejlesztő játék óvodásoknak és kisiskolásoknak. A gyerekeknek saját erdőt kell felnevelniük, fenyőkkel, madarakkal. Kockadobással szerzik meg a fák elemeit, az nyer akinek elsőként lesz öt teljes fája.

MUFFINOK

Ehhez a játékhoz szemfülesnek és gyorsnak kell lenni. Az asztalon ínycsiklandozó muffinok sorakoznak. Két dobókockával kell dobni, amelynek az oldalai különböző színűek. Aki elsőként kapja fel azt a muffint, amelyiken mindkét szín szerepel, felveheti. Az nyer akinek a legtöbb muffint sikerül összegyűjtenie.

CV

Izgalmas társasjáték szellemes kártyákkal és különleges dobókockákkal. Hozz fontos döntéseket, építsd fel a történetedet lépésről lépésre, alakítsd szakmai előmeneteledet, társas kapcsolataidat, töltsd érdekesen a szabadidődet és válaszd meg jól az életcéljaidat. Piotr Socha nagyszerű illusztrációi segítségével belebújhatsz valaki más bőrébe és kipróbálhatsz egy vonzó, másik életet.

CVlizációk

A CVlizációk 2016-ban elnyerte az Egyesült Királyságban megrendezett egyik legrangosab társasjátékvásár, az UK Games Expo által adományozott „az év legjobb családi társasjátéka” címet.

Humoros időutazás során vonulnak fel az emberiség történetének legfontosabb vívmányai. A játékosok veérként, uralkodóként próbálhatják ki magukat: a játék során a felhalmozott javakat új technológiára, találmányokra, épületekre, szerszámokra váltják. Így értékes boldogságpontokra tesznek szert. Minden egyes kártyát Piotr Socha szellemes rajzai illusztálnak.

Új csomagolások

Tarkabarka fűzőcske

Kisegér nagyegér

Kicsoda? Micsoda?

Farkasok és bárányok

Sárkány Samu játékai

Sárkány Samu fejtörői