Újdonságok

M/S BATORY

 • Családi játék 2-4 játékossal
 • 60 perc játékidő
 • 12 éves kortól

A játék egyben történelmi utazás is mely a tengerjáró hajók világát idézi fel. 1936-ban épült meg az M/S Batory luxus óceánjáró mely a két világháború között többfélékképpen funkcionált. Először luxus óceánjáróként, amely időszak alatt embereket csempészett át a legénység a háborús övezetből majd csapatszállító hajóként majd kompként végül 1968 ban tette meg utolsó óceáni útját polgári személyszállító hajóként.

ORSZÁG VÁROS

 • Party játék (két csapat verseng egymással, többen játszhatják) 2-10 játékossal
 • 20 perc játékidő
 • 10 éves kortól (az ABC ismerete szükséges)

A klasszikus Ország város játék friss újragondolása ez a társasjáték. Előnye hogy nincs szükség sem papírra sem tollra/ceruzára. Ebben a társasjátékban két csapat verseng a győzelemért, különböző témakörökben kell helyt állniuk az ABC betűi alapján véletlenszerűen. A cél természetesen itt is a pontgyűjtés viszont bonyolításként a pontozási rendszer alapján a lényeg hogy az adott betű szerepeljen a szóban nem pedig kifejezetten azzal kezdődjön.

UFO FARMER

 • Családi játék 2-4 játékossal
 • 30 perc játékidő
 • 6 éves kortól

A játékosok földönkívüliek, akik azért érkeztek a Földre, hogy ismeretlen állatfajokat kutassanak fel. Rátalálnak a Szuperfarmer farmjára. Az a küldetésük, hogy minél több állatot szerezzenek meg. A játék egyszerű gyors és pörgős részben logikai részben memóriafejlesztő játék. Figyelni kell az űrhajók alatt foglyul ejtett állatokra, szabályokhoz kötött, hogy milyen állatot rabolhatnak el a földönkívüliek. Mivel minden űrhajó egyforma az űrlényeknek nincs könnyű dolga.

CV MINI

 • Családi játék 2-4 játékossal
 • 20 perc játékidő
 • 10 éves kortól

A játékosok egy-egy fiktív személy bőrébe bújva építik fel CV-jüket. A megszerzett kártyákból rakják ki az életpálya állomásait. Az összegyűjtött kártyákon szereplő életút jelekért (pénz, tudás, kapcsolatok, szerencse és pech) pontok járnak a játék végén. Az nyer, aki a legtöbb pontot szerezte meg. A különböző jelrendszerek és különböző pontszámítási módok alapján a matematikai logikai játékok közé sorolható.

SPAGHETTI

Kifőztünk egy remek játékot! Buon appetito!

SHERLOCK

Melyikőtök oldja meg a rejtvényt, és nevezi meg a törvénytisztelő állampolgárok közt megbújó gonosztevőt?

SZÜRET

Cserkészd be a legjobb szőlőket, és csatlakozz a francia borászat mestereihez!

AZ ÉN ERDŐM

A térlátást fejlesztő játék óvodásoknak és kisiskolásoknak. A gyerekeknek saját erdőt kell felnevelniük, fenyőkkel, madarakkal. Kockadobással szerzik meg a fák elemeit, az nyer akinek elsőként lesz öt teljes fája.

MUFFINOK

Ehhez a játékhoz szemfülesnek és gyorsnak kell lenni. Az asztalon ínycsiklandozó muffinok sorakoznak. Két dobókockával kell dobni, amelynek az oldalai különböző színűek. Aki elsőként kapja fel azt a muffint, amelyiken mindkét szín szerepel, felveheti. Az nyer akinek a legtöbb muffint sikerül összegyűjtenie.

CV

Izgalmas társasjáték szellemes kártyákkal és különleges dobókockákkal. Hozz fontos döntéseket, építsd fel a történetedet lépésről lépésre, alakítsd szakmai előmeneteledet, társas kapcsolataidat, töltsd érdekesen a szabadidődet és válaszd meg jól az életcéljaidat. Piotr Socha nagyszerű illusztrációi segítségével belebújhatsz valaki más bőrébe és kipróbálhatsz egy vonzó, másik életet.

CVlizációk

A CVlizációk 2016-ban elnyerte az Egyesült Királyságban megrendezett egyik legrangosab társasjátékvásár, az UK Games Expo által adományozott „az év legjobb családi társasjátéka” címet.

Humoros időutazás során vonulnak fel az emberiség történetének legfontosabb vívmányai. A játékosok veérként, uralkodóként próbálhatják ki magukat: a játék során a felhalmozott javakat új technológiára, találmányokra, épületekre, szerszámokra váltják. Így értékes boldogságpontokra tesznek szert. Minden egyes kártyát Piotr Socha szellemes rajzai illusztálnak.

Új csomagolások

Tarkabarka fűzőcske

Kisegér nagyegér

Kicsoda? Micsoda?

Farkasok és bárányok

Sárkány Samu játékai

Sárkány Samu fejtörői