Játékaink

AZ ELSŐ JÁTÉKAIM | ÓVODÁSOK JÁTÉKTÁRA | ÉRZÉKEK | SÁRKÁNY SAMU | CSALÁDI

AZ ELSŐ JÁTÉKAIM

Készségfejlesztő játékok 2 éves kortól. TELJES LISTA »

Domino Színek

Képes dominó. A játékosoknak azonos színű dolgokat kell összepárosítaniuk.

MEMÓ Játékok

A Memó az emlékezetet fejleszti: a kártyapárokon ezúttal játékok vannak.

PUZZLE Állatok

A dobozban 4 puzzle állatokat ábrázol a kölykeikkel. A puzzle-ok 4,6,9,12 elemesek.

MEMINÓ Ellentétek

A kártyákon 12 ellentétpár található: kiskutya-nagykutya, nyár-tél, stb.A játékosok feladat a párok összegyűjtése.

LOTTÓ Ház

A lottójáték témája az otthon, a képeken a gyermekek a mindennapokból ismerős dolgokat látják.

PUZLINÓ Hol a párja?

A dobozban 24 képes puzzle elem található. Mindegyik képnek van párja, a játékosoknak össze kell párosítaniuk a képet.

ÓVODÁSOK JÁTÉKTÁRA

Készségfejlesztő játékok gyermekeknek.

  • Egyszerű, közkedvelt játékok kisgyermekeknek és óvodásoknak.
  • Bevezetik a gyermekeket a játékok titkozatos világába.
  • Nemes versengésre tanítanak, a kisgyermek megtanulhat nyerni és veszíteni.
  • Minden játék más-más készséget helyez előtérbe: fejleszti a kézügyességet, számolni tanít, bemutatja a betűket, megismerheti az állatok nevét.

Óvodások játéktára Dominó

Óvodások játéktára Várom a párom lottó

Gyurma kvartett

Óvodások játéktára Tarkabarka fűzőcske

Óvodások játéktára Fekete Péter

Óvodások játéktára Kisegér nagyegér

Kicsoda? Micsoda? (új kiadás)

ÉRZÉKEK SOROZAT

Szivárvány - Játék a színekkel

A kicsik játék közben megismerkedhetnek a színek világával, a nagyobbak memóriájukat és koncentrációs képességüket fejleszthetik. A szivárvány társasjáték 3 különböző korosztálynak szóló játékvariációt rejt magában, így a gyerkőcök sokáig játszhatnak vele, a nagyobb tesóknak is izgalmas.

Bim-bam - Játék a hangokkal (CD-melléklettel)

Zenés memóriajáték hangokkal és képekkel óvodásoknak. A gyermekek a hangok felismerését gyakorolják, három különböző játéklehetőséggel.

SÁKÁNY SAMU JÁTÉKAI

Lapocskázó

A játékosoknak színes lapocskákból kell ábrákat kirakniuk, követhetik a megadott mintákat, de saját kompozíciókat is létrehozhatnak.

Sárkány Samu fejtörői

A gyermekek Körner Gábor által versbe szedett találós kérdéseket találnak a dobozban lévő kártáykon. A hátoldalukon lévő színes képek ábrázolják a megfejtésüket. A helyes megoldásért a gyermekek zsetont kapnak.

CSALÁDI TÁRSASJÁTÉKOK

Szörnyszekrény

Kooperációs játék a legfiatalabb szörnyűzőknek. A játékosok közösen igyekeznek az ágy alól előbújó szörnyeket elkergetni. Kiváló szórakozás az egész családnak. A játékosok korához igazodó különböző nehézségű játékvariációkkal.

Rákfogó

Déltengeri verőfény, pálmalevelek suhogása, a parti föveny szinte éget. Az azúrkék vízen tarka vitorlák dagadnak, trópusi rákhalászok szelik a habokat, a hajók legénysége egymással verseng. Az nyer, aki eltalálja, milyen színű ráktelepek lesznek a legértékesebbek.A játékosok a táblán színes rákzsetonokból kisebb-nagyobb ráktelepeket raknak ki, a ráktelep értéke a rajta lévő rákok számától függ.

Szuper Farmer

A játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! Pedig a játék nagyon régi, a II. világháború idején keletkezett. Kalandos történetét megtalálhatod a dobozban.

Szuper Farmer Mini utazóknak

A sikerjáték új kiadása, utazáshoz ideális kis méretben, Piotr Socha csodálatos illusztrációival. Szaporítsd állataidat, hogy te lehess a szuperfarmer.

Szuper Farmer Midi

Farmer vagy állatokat tartasz. Nagy öröm, hogy egyre több a jószágod, de vigyázz, a környéken róka és farkas garázdálkodik, lecsaphatnak a te állataidra is. Most már a játék kis és közepes méretű változatát ajánljuk, amelyek képi világa a szuper Farmer folytatásaként létrejött Ranch illusztrációit idézi.

Szuper Farmer Extra

A Szuper Farmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk volt, ezért a játék szabályai matematikai törvényszerűségekre épülnek. Ez a maga nemében páratlan játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! Pedig a játék nagyon régi, a II. világháború idején keletkezett. Kalandos történetét megtalálhatod a dobozban.

Ranch

Földet vásárolsz, állatokat tartasz, gyarapítod a gazdaságot, növeled a hasznot. A Szuper Farmer megalkotója a kiváló lengyel matematikus, Karol Borsuk volt, ezért a játék szabályai matematikai törvényszerűségekre épülnek. Ez a maga nemében páratlan játék gazdálkodni tanít, amihez előrelátásra, számolásra, tervezésre és a kockázatok felmérésre lesz szükséged. Ezeket a mai világban nagyon fontos készségeket a Szuper Farmerrel játszva gyakorolhatod! A RANCH a Szuper Farmer folytatása. A RANCH gyakorlott játékosok számára több izgalmat, több döntési lehetőséget kínál.

Halfogócska

Halfogócska! Vigyázz, reped a jég! Fogj ki minden halat, amit csak tudsz, mert gyorsan eltűnnek a jeges vízben! A pingvinjeid egymást kergetik a szemlátomást olvadó jégtáblákon. A legkövérebb halakat veszik célba, miközben igyekeznek elvágni vetélytársaik útját. Légy résen, mert hoppon marad a pingvined, ha egy leszakadó jégtáblán reked. A Halfogócska fergeteges családi társasjáték, olyan gyors, mint a jégtáblák olvadása a napsütésben.

Farkasok és bárányok

Gyűjts össze minnél nagyobb nyájat! Építs karámot, hogy megvédhesd a bárányaidat az éhes farkastól! Ha körbekerítettedd őket, nyertél! A játék maga 1999-ben született és azóta számos országot meghódított, még a legigényesebb játkosokat is lázba hozza, képes lenyűgözni.

Az én erdőm

A térlátást fejlesztő játék óvodásoknak és kisiskolásoknak. A gyerekeknek saját erdőt kell felnevelniük, fenyőkkel, madarakkal. Kockadobással szerzik meg a fák elemeit, az nyer akinek elsőként lesz öt teljes fája.

Muffinok

Ehhez a játékhoz szemfülesnek és gyorsnak kell lenni. Az asztalon ínycsiklandozó muffinok sorakoznak. Két dobókockával kell dobni, amelynek az oldalai különböző színűek. Aki elsőként kapja fel azt a muffint, amelyiken mindkét szín szerepel, felveheti. Az nyer akinek a legtöbb muffint sikerül összegyűjtenie.

CV

Izgalmas társasjáték szellemes kártyákkal és különleges dobókockákkal. Hozz fontos döntéseket, építsd fel a történetedet lépésről lépésre, alakítsd szakmai előmeneteledet, társas kapcsolataidat, töltsd érdekesen a szabadidődet és válaszd meg jól az életcéljaidat. Piotr Socha nagyszerű illusztrációi segítségével belebújhatsz valaki más bőrébe és kipróbálhatsz egy vonzó, másik életet.

CVlizációk

A CVlizációk 2016-ban elnyerte az Egyesült Királyságban megrendezett egyik legrangosab társasjátékvásár, az UK Games Expo által adományozott „az év legjobb családi társasjátéka” címet. Humoros időutazás során vonulnak fel az emberiség történetének legfontosabb vívmányai. A játékosok veérként, uralkodóként próbálhatják ki magukat: a játék során a felhalmozott javakat új technológiára, találmányokra, épületekre, szerszámokra váltják. Így értékes boldogságpontokra tesznek szert. Minden egyes kártyát Piotr Socha szellemes rajzai illusztálnak.